Een kwalitatieve garantie voor al uw verbouwingen

Novo Style verzorgt alle grote en kleinere aanpassingswerken, uitbreidingen, vernieuwingen en verbouwingen in Wijtschate en omstreken. U kan kiezen voor een totaalaanpak met een volledige face-lift van uw interieur of voor gerichte bouwactiviteiten, zoals het plaatsen van vloer- en wandtegels, het aanleggen van opritten en terrassen of het bouwen van kelders.

Uw droomwoning realiseren is ons doel

Verbouwingswerken vormen in principe een éénmalige taak. Daarom is het belangrijk samen te werken met een ervaren en geregistreerd aannemer, zeker wanneer u wil genieten van subsidies. Doe beroep op ons advies, wij informeren u graag inzake de wettelijke premies. Novo Style in Wijtschate doet verbouwingen, rekening houdend met uw wensen op het gebied van functionaliteit, uitstraling en budget. We hebben het kwaliteitsmateriaal, de ervaring en de knowhow in huis om uw woondroom te realiseren.

Uw renovatiedroom piekfijn uitgevoerd

We kunnen het hele traject van uw renovatie voor onze rekening nemen, gaande van het prille begin tot de uiteindelijke oplevering. Novo Style heeft heel wat tevreden klanten, niet alleen in Wijtschate bij Ieper, maar in heel Vlaanderen, Henegouwen en Noord-Frankrijk. Allemaal weten ze de stipte afspraken, de vlekkeloze afwerking en de persoonlijke service enorm te waarderen.

Contact opnemen

Hebt u nog vragen? Of wil u een vrijblijvend bezoek ter plaatse? Neem dan zeker contact op. We komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek en maken een gratis offerte op. Met uw ideeën en onze input wordt het beslist een topresultaat!

Bekijk hier alvast enkele realisaties of informeer u aangaande nieuwbouw, vloer- en wandbetegeling, de aanleg van uw oprit en terras of de bouw van uw kelder.

Back to Top