Opritten en terrassen, vakwerk rond uw woning

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat opritten en terrassen in Wijtschate en omstreken perfect kan aanleggen? Ook rondom uw woning of bedrijfsruimte kan u rekenen op de expertise en ruime ervaring van Novo Style.

Keurig maatwerk

Voor de aanleg van uw terrassen en opritten bieden wij u vakkundig werk en een excellente service. U kan op ons beroep doen voor de aanleg van natuursteenmaterialen, tegels, zandsteen, klinkers, kasseien en uiteenlopende andere mogelijkheden. We staan garant voor efficiënte oplossingen zowel voor kleine als grote werken.

Optimale service

Wil u met volle teugen van uw tuin genieten op een nieuw terras of wenst u een vakbekwame partner voor uw oprit? Novo Style levert de beste kwaliteit aan een eerlijke prijs. Een stipte planning, een uitstekende uitvoering van de werken en een optimale service. Dat zijn troeven waarmee Novo Style uit Wijtschate zich al bijna 20 jaar weet te onderscheiden. Naast het aanleggen van opritten en terrassen, bieden we u ook een totaalservice inzake nieuwbouw , renovaties, het plaatsen van vloer- en wandtegels en het bouwen van kelders.

Contact opnemen

Wil u nog bijkomende informatie? Contacteer ons gerust. We komen graag bij u langs, brengen uw wensen gedetailleerd in kaart en bezorgen u een offerte. Volledig gratis!

Back to Top