Kelders, een meerwaarde voor elke woning

Wil u een degelijk bouwbedrijf vinden dat kelders in Wijtschate bij Ieper bouwt? Hoogtijd om kennis te maken met de ervaring en het deskundig werk Novo Style.

Meer bergruimte of garage

Novo Style heeft zich sinds vele jaren gespecialiseerd in de aanleg van kelders. Een kelder betekent immers voor elke woning letterlijk een meerwaarde. Zeker wanneer het relatief kleinere bouwkavels betreft. Met een kelder creëert u extra ruimte. Dit is niet alleen handig als bergruimte. Het biedt ook de mogelijkheid om technische installaties en nutsvoorzieningen weg te werken. Een kelderruimte kan ook makkelijk als garage benut worden.

Kelder die perfect bij u past

Novo Style uit Wijtschate werkt niet met prefabkelders maar met ter plaatse gestorte technieken waarbij ze gebruik maken van Dokapanelen. Wij werken steeds volgens de door de ingenieur voorgeschreven richtlijnen en kiezen resoluut voor de beste kwaliteit voor kelders. Bovendien volgen we de werken strikt op. Wij zijn immers altijd uw aanspreekpunt, voor, tijdens en na de werken.

Contact opnemen

Op zoek naar een  inrichting die zowel op esthetisch als functioneel gebied aan al uw eisen voldoet? Neem dan zeker contact op. Bekijk hier alvast enkele realisaties in de bouw van kelders. Of informeer u over nieuwbouw, renovatie, vloer- en wandbetegeling of de aanleg van uw terras en oprit.

Back to Top