Betrouwbare bouwaannemer

Gaat u bouwen of verbouwen? Kies dan voor een solvabele bouwpartner met vakkennis en ervaring. Met bijna 20 jaar expertise op de teller is Novo Style een toonaangevende bouwaannemer in Wijtschate bij Ieper en een betrouwbare partner voor particulieren en bedrijven.

Neem nu hier contact op

Novo Style doorkruist Vlaanderen, Henegouwen en Noord-Frankrijk voor zowel nieuwbouw als renovatie. Deze bouwaannemer uit Wijtschate is gespecialiseerd in vloer- en wandtegels, het aanleggen van opritten en terrassen en het bouwen van kelders. Uitgebreide technische knowhow en deskundig advies vormen de speerpunten van onze activiteiten. U kan deze bouwaannemer hier contacteren voor kleine aanpassingswerken aan uw woning of bedrijfsruimte alsook om heel uw bouwproject van de grond te tillen.

Wij geven u graag gericht advies

We staan borg voor een transparant bouwproces volgens een strikte timing. Duidelijke en persoonlijke communicatie is immers van cruciaal belang om een kwaliteitsvol eindresultaat te garanderen. Vanuit onze brede expertise zijn we uitstekend gewapend om al onze klanten, gericht te adviseren.

Nog vragen? Of een gratis offerte op maat van uw bouwproject? Neem dan nu hier contact op. Wij komen graag vrijblijvend bij langs. Gaat u met ons in zee? Dan kan het echte werk beginnen!

Back to Top